viernes, 7 de marzo de 2014

Bus, Universitat, Preguntes, Respostes, Biblioteca i Fail

Bé, com comentava en l'anterior entrada, el dia següent vam anar a la universitat a fer una visita per intentar fer veure a en Gary que a vegades això de l'estudiant universitari no és tan lluny (no econòmicament parlant) com en un principi pot semblar ( almenys a mi si m'ho semblava quan estava fent batxillerat i tal) Ens vam aixecar ben d'hora ben d'hora (bé, potser no tant) i ens vam reunir a l'estació de Lloret amb la intenció d'anar a fer una visita a la Udg i les seves instal·lacions.

La visita va ser una mica "fail" donat que la FEP estava tancada i només vam poder visitar "in situ" la biblioteca. Tot i aquest petit contratemps, el mentorat va poder fer totes les preguntes que se li van acudir durant les 6 hores temàticament intensives sobretot el relacionat amb la vida universitària més el que em va anar passant pel cap que vaig veure destacable. Realment diria que si no vam parlar de tot, gairebé. La meva idea era la d'ensenyar tot "l'ensenyable" dins la universitat, però bé, ja vam decidir que aniríem més endavant un dia que estigués obert.


Després de les dues fotos pertinents davant la facultat i la biblioteca, vam aprofitar per agafar quatre llibres, veure com funcionava el sistema aquí: Els llibres que podíem agafar, terminis...

A continuació vam fer una parada per comprar quelcom per esmorzar, i quan va venir el bus ens va trobar per tornar.


No hay comentarios:

Publicar un comentario